تکنولوژی ذوب و احیای آلومینیوم

۶ خرداد، تهران

Dr.-Mark-Dorreen2
دکتر مارک دورین
Dr. Mark Doreen
Professor-Margaret-Hyland
پروفسور مارگارت هایلند
Prof. Margaret Hyland

 

موضوعات دوره آموزشی:

۱- کنترل عملیات – دیدگاه غرب و بهبود نسل به نسل فلسفه کنترل
۲- آند کربنی و تأثیر عیوب آند ‌عادی روی فرآیند احیاء (ذوب)
۳- آلومینا- خواص و تأثیر آن‌ها روی پروسه تولید
۴- مسائل زیست‌محیطی و کاهش تلفات فلئوریدی
۵- اهمیت عملیات فرعی (کمکی)- اتاق آندگذاری، حمام Crushed Bath /آماده‌سازی پوشش ‌آندی

درباره مدرس ها:
پروفسور هایلند
معاون رئیس مرکز تحقیقات فلزات سبک دانشگاه آکلند (Auckland) واقع در نیوزیلند می‌باشد. هایلند با شرکت‌های بین‌المللی آلومینیومی در زمینه محیط زیست و عملکرد مواد همکاری می‌کند. وی علاقه زیادی به بحث مهندسی و عملیات سطحی ازجمله کشش و چسبندگی سطحی دارد.
وی هم‌اکنون سمت معاون دانشکده فنی مهندسی را دارد و در گذشته معاون تحقیقات دانشکده و مدیرعامل مرکز تحقیقات مهندسی مواد و سطح بوده ا‌ست.
وی برنده چهار جایزه TMS بوده و بیش از ۶۰ مقاله و ۸۰ گزارش علمی را به چاپ رسانیده است.
علایق تحقیقاتی:
– تکنولوژی احیاء آلومینیوم: تولید و مهار گازهای سولفوری و فلئوریدی، بهینه‌سازی سایش خشک، کاهش گردوغبار دیگ احیاء، بهینه‌سازی و عملکرد مواد حرارت بالا و مواد سازنده آند خنثی.
– مهندسی سطح: اسپری کوتینگ حرارتی سرعت بالا، مکانیزم چسبندگی و شکل‌گیری، پوشش برای کاربردهای ضدرسوبی، شیمی سطح و چسبندگی به سطوح فلزی و روش محاسبات سطح.

دکتر مارک دورین مدیر اجرایی مرکز تحقیقات فلزات سبک دانشگاه آکلند، نیوزیلند می‌باشد. وی مسئولیت کلیه فعالیت‌های تجاری و اداره روزمره مرکز تحقیقات فلزات سبک در دانشگاه آکلند و اجرای بسیاری از پروژه‌های علمی را برعهده دارد.
با توجه به سابقه ۱۶ ساله دورین در تحقیقات صنعتی و تجربه وی در فرآیند ذوب آلومینیوم، دکتر دورین بیش از ۲۰ واحد ذوب آلومینیوم را در سراسر جهان مشاوره داده است.
مشاوره او عموماً در زمینه موارد مختلف مرتبط با خطوط ذوب و فعال‌سازی واحدهای کربنی و تکنولوژی‌های مرتبط با آن‌ها می‌باشد. دورین در زمینه کیفیت آند، تجهیزات room Rodding و فعال‌سازی خطوط ذوب تمرکز دارد. ممیزی واحد، پروژه‌های ارتقاء و مسائل زیست‌محیطی ازجمله مواردی است که در واحدهای غربی و چینی برعهده داشته است. همچنین دکتر دورین در تکنولوژی”مبدل‌های حرارتی شل” (Shell Heat Exchanger) و پروژه‌‌های تحقیقاتی که در زمینه ذوب تا به امروز تداوم داشته نیز فعال بوده است.
دکتر دورین سابقه زیادی در ایفای نقش‌های تکنیکی، تجاری و محاسباتی در صنایع سنگین شامل تولید فولاد با کوره‌های قوس ا‌لکتریکی و انتخاب نسوز مناسب، نصب و اجرا نیز داشته است.
دکترای دورین (PhD) برروی اندازه‌گیری راندمان جریان و تغییر وضعیت گازهای حاصل از ذوب و تأثیر آند در سلول ذوب آلومینیوم آزمایشگاهی بوده است.